Uw website op het internet

Van doordacht concept tot de volledige, volmaakte realisatie van uw website kunt u bij Algrafia terecht. Hierbij staan een voortreffelijke kwaliteit tegen de meest scherpe prijs van heel Zuid-Nederland en de absolute tevredenheid van elke klant altijd op de eerste plaats. Gezamenlijk streven wij naar overzichtelijkheid. Zo houden wij de lijnen kort en de aanpak persoonlijk, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Via actieve monitoring controleert Algrafia haar diensten en staan systeembeheerders klaar voor het geval er problemen optreden. De diensten van Algrafia worden als een totaalpakket aangeboden, dat betekent geen onverwachte verrassingen achteraf.

Tekeningen
Door middel van tekeningen maken wij uw advertentie of website vaak nog opvallender!
Klik hier om een aantal van onze tekeningen te bekijken. 

Samenwerking met Rick Coumans
Voor het aanbieden van onze diensten met betrekking tot het internet werken wij samen met Rick Coumans. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van overzichtelijke en gebruiksvriendelijke websites.

Een kleine selectie uit ons werk
Klik op de plaatjes hieronder om de websites te bezoekenOverige internetdiensten

Website hosting
Webruimte op internet, het online plaatsen van internetpagina's en websites onder uw eigen domeinnaam. Het ontvangen en versturen van e-mail onder eigen domeinnaam. Met behulp van een online database uw website dynamisch en eenvoudig onderhouden. Dit zijn enkele van onze specialiteiten!

Domeinnaam registratie
U kunt uw eigen domeinnaam bij ons laten vastleggen of voor later gebruik alvast reserveren. Algrafia heeft voor u de keuze uit onder andere de populaire .nl .be .de .com . eu domeinen.

Internetmarketing
Algrafia is een dynamisch bedrijf dat zich ook toelegt op het bouwen, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites en het daarbij behorende webdesign. Een website begint uiteraard bij het webdesign, het visitekaartje van uw bedrijf! Wij bouwen creatieve websites vanuit de gebruikerservaring; daarnaast stopt het niet na het bouwen van de website bij Algrafia. Als de website online is blijven wij juist meten wat de bezoekers doen op uw website. Welke pagina's hebben de meeste bezoeken? Waar komen de bezoekers vandaan? Waar klikken de bezoekers op? METEN IS WETEN. Algrafia heeft een beste naam opgebouwd in Nederland en België met het op de juiste wijze begrijpen van deze gegevens om ze vervolgens te vertalen in voor u interessante acties zoals het aanmelden bij verschillende portalen, startpagina’s en door uw doelgroep bezochte websites. INTERNETMARKETING Met ons eigen ontwikkelde cms systeem kunt u overal ter wereld al uw klantgegevens, leads en inhoud van uw website zeer eenvoudig beheren. Het is tenslotte zo dat er een gouden regel is;uw website dient continu te verbeteren om zodoende meer bezoekers op uw website te krijgen. Meer bezoekers betekent dan natuurlijk ook hogere verkoop van diensten en / of producten bij uw bedrijf. Neem gerust een kijkje in ons portfolio, hier vind u de websites die wij reeds hebben gebouwd. Voor een uitgebreid overzicht van onze klantenlijst kunt u een vrijblijvende afspraak maken.

Wenst u meer informatie over de diensten die Algrafia aanbiedt, neem dan contact met ons op, wij zorgen dat u snel, persoonlijk maar vooral professioneel advies van de juiste partij krijgt